Fans

Hier vind je alles, speciaal voor de echte fans van het Carlosmomentje. Zelf nog meer genieten van het Carlosmomentje met een inspirerend boek op de bank of ‘showen’ met een toffe sticker op je auto? Een donatie doen of op een andere manier creatief meehelpen om het Carlosmomentje nog bekender te maken? Je bent heel welkom. Samen maken we het verschil!

Voorbeelden van wat andere fans al hebben gedaan:

Transportbedrijf Chain Logistics maakt achterop al hun vrachtwagens reclame voor de Carlosmomentjes.

Jacqueline loopt jaarlijks de vierdaagse met een mooi Carlosmomentjes t-shirt en haalt hiermee geld op voor de stichting.

De Carlosmomentjeswinkel voor de echte fans

Start met shoppen

Als echte fan wil je het Carlosmomentje natuurlijk naar een nog hoger niveau brengen. Hier hebben we verschillende mogelijkheden voor. Neem hiervoor eens een kijkje in ons webwinkel. Een mooi weetje: Alle opbrengsten uit de webwinkel komen terecht bij de stichting. Dus ook met een aankoop voor jezelf of je vrienden en/of collega’s help je ons weer een stapje dichter bij ons doel; ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’

Financieel helpen

We kunnen het gebruiken

Wil je financieel helpen, maar past ‘Vrienden van Carlos‘ of de ‘Club van 1000‘ niet in het budget? De stichting is blij met alle hulp die er geboden wordt, elke euro helpt ons verder met het bereiken van ons doel ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’.

BedragHeb je nog vragen of een mooi idee? Mail ons op info@carlosmomentjes.nl

Hét nieuwe positieve social media platform!