Ben jij geraakt door het Carlosmomentje en wil je hier binnen en buiten jullie organisatie meer aandacht voor? Meld je dan aan voor de Club van 1000. Je wordt dan lid van een groep vooruitstrevende organisaties die het Carlosmomentje een warm hart toedragen. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Carlosmomentjes, waar we samen werken aan de droom ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’.

 

Een kleine greep uit de doelen die Stichting Carlosmomentjes al heeft bereikt:

Het gratis Carlosmomentjes lespakket, waarmee kinderen ervaren dat zij ertoe doen en de grote kracht van kleine gebaren zelf ervaren. Er zijn al meer dan 1.300 scholen, scoutings en sportclubs aangehaakt.

Het succesvolle inspiratieplatform www.carlosmomentjes.nl waarop mensen mooie voorbeelden van Carlosmomentjes kunnen vinden en delen. Zo laten we mooie momenten groeien.

Het Carlosmomentjeshuis, waar iemand die het om wat voor reden dan ook echt goed kan gebruiken, er even een weekendje op onze kosten tussenuit kan. Want iedereen krijgt te maken met uitdagingen, dan is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

Wat houdt het lidmaatschap van de Club van 1000 in?

Concreet betekent dit dat je jaarlijks €1000,- (excl. btw) doneert (die voor organisaties ook nog eens aftrekbaar is voor de Belastingdienst), waarmee wij samen de olievlek van Carlosmomenten uitbreiden. Net zolang totdat iedereen ter wereld een Carlosmomentje heeft ervaren. Het lidmaatschap is te allen tijde vrij opzegbaar.

 

Even bellen over de mogelijkheden?
Ja, neem contact met mij op!

Zelf bellen mag natuurlijk ook (06-25398272) of schrijf je meteen in via dit aanmeldingsformulier