Club van 1000

Ben jij geraakt door het Carlosmomentje en wil je hier binnen en buiten jullie organisatie meer aandacht voor? Meld je dan aan voor de Club van 1000. Je wordt dan lid van een groep van 50 vooruitstrevende organisaties die het Carlosmomentje een warm hart toedragen en elkaar ook af en toe ontmoeten. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Carlosmomentjes, waar we samen werken aan de droom ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’.

Een kleine greep uit de doelen die Stichting Carlosmomentjes al heeft bereikt:

  • Het gratis Carlosmomentjes lespakket, waarmee kinderen ervaren dat zij ertoe doen en de grote kracht van kleine gebaren zelf ervaren. Er zijn al meer dan 1.500 scholen, scoutings en sportclubs aangehaakt.
  • Het succesvolle inspiratieplatform www.carlosmomentjes.nl waarop mensen mooie voorbeelden van Carlosmomentjes kunnen vinden en delen. Zo laten we mooie momenten groeien.
  • Het Carlosmomentjeshuis, waar iemand die het om wat voor reden dan ook echt goed kan gebruiken, er even een weekendje op onze kosten tussenuit kan. Want iedereen krijgt te maken met uitdagingen, dan is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

Wat houdt het lidmaatschap van de Club van 1000 in?

Wordt onderdeel van

Concreet betekent dit dat je jaarlijks €1000,- (excl. btw) doneert (die voor organisaties ook nog eens aftrekbaar is voor de Belastingdienst), waarmee wij samen de olievlek van Carlosmomenten uitbreiden. Net zolang totdat iedereen ter wereld een Carlosmomentje heeft ervaren. Het lidmaatschap is te allen tijde vrij opzegbaar.

Organisaties die de Club van 1000 al steunen:

Wat krijg je terug?

  • De club van 1000 komt af en toe samen op inspirerende evenementen waar je andere mooie mensen kan ontmoeten
  • Club van 1000 leden krijgen als allereerste een gesigneerd exemplaar opgestuurd van nog nieuw uit te komen boeken
  • Elke week krijg je via de mail een bijzonder Carlosmomentje toegestuurd
  • Je bedrijfslogo krijgt een mooi plekje op onze club van 1000 pagina
  • Je geeft invulling aan sociaal verantwoord ondernemen en maakt hiermee de wereld mooier.


Als je op jullie website uit wil dragen dat jullie, in het kader van maatschappelijke betrokkenheid, Stichting Carlosmomentjes ook steunen, dan is dat extra tof. We helpen jullie hier graag mee door bijvoorbeeld een inspirerende tekst, logo en pakkende video. Natuurlijk houden wij je op de hoogte van al het moois we doen, wat je ook weer vrij verder kan verspreiden.

Even bellen over de mogelijkheden of meteen lid worden?

Zelf bellen mag natuurlijk ook (06-25398272). Ben je al overtuigd? Schrijf je meteen in via dit aanmeldingsformulier.

Hét nieuwe positieve social media platform!