Jij mag van ons een vakantie weggeven!

Ken jij iemand die om wat voor reden dan ook een hart onder de riem kan gebruiken? Nomineer hem of haar voor een weekendje weg in ons Carlosmomentjeshuis. 

Stichting Carlosmomentjes laat hem of haar (inclusief gezin) gratis een weekendje verblijven in het Carlosmomentjeshuis. Dit idee ontstond toen een verpleegkundige uit oprichter Jaap Bressers zijn zorgteam ernstig ziek werd. Na alle chemo-behandelingen mocht zij toen van een lokale vrijwilligersorganisatie gratis een weekendje weg om bij te komen. Dat iemand dat speciaal voor haar deed, was zo helend. Daardoor kon ze haar uitdaging weer wat beter aan.

Het Carlosmomentjeshuis is er niet alleen voor wie ziek is, maar voor iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken. Financiële uitdaging, moeilijke relatie of iets anders ingewikkeld? Het huis en de stichting zijn er voor jou. Want al is het misschien je eigen uitdaging, je staat er niet alleen voor. 

Regelmatig verzamelen we alle inzendingen en loten dan wie er even heerlijk tussenuit mag. Blijf op de hoogte via het social mediakanaal dat voor jou fijn is om ons te volgen:

           

Of nomineer hieronder meteen iemand die jij dit mooie verblijf gunt.