Carlosmomentjes huis

Jij mag een vakantie weggeven aan iemand die het echt verdient!

Carlosmomentjes zijn leuk om te ontvangen, maar misschien nog wel leuker om te geven. Zeker aan mensen die het, om wat voor reden ook, écht verdienen of even nodig hebben. En jij mag diegene nomineren voor een gratis weekendje weg in ons Carlosmomentjeshuis. Iedere maand loot Stichting Carlosmomentjes uit alle nominaties een persoon die met zijn of haar gezin een weekendje mag verblijven in ons Carlosmomentjeshuis op de Veluwe.

Dit idee ontstond toen een verpleegkundige uit het zorgteam van Jaap Bressers (oprichter van de stichting) kanker kreeg. Na alle chemobehandelingen mocht zij van een lokale vrijwilligersorganisatie gratis een weekendje weg om bij te komen. Dat iemand dat speciaal voor haar deed, was zo helend, vertelde ze achteraf. Daardoor kon ze haar uitdaging weer aan.

Het Carlosmomentjeshuis is er niet alleen voor wie ziek is, maar voor iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken. Een financiële uitdaging, scheiding, ziekte, mantelzorg of iets anders uitdagends? Het huis en de stichting zijn er voor jou. Want al is het misschien je eigen uitdaging, het is altijd fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

Wie in jouw omgeving kan dit echt goed gebruiken? Nomineer diegene hieronder voor een weekendje weg op een prachtig droompark op de Veluwe.

Elke maand verzamelen we alle inzendingen en loten dan wie er even heerlijk tussenuit mag. Blijf op de hoogte via het social mediakanaal dat voor jou fijn is om ons te volgen: