Klantenservice

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meestgestelde vragen. Mocht jouw vraag (en antwoord) hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Bestellen

Wij verzenden artikelen doorgaans binnen twee werkdagen. Heb je een artikel nog sneller nodig? Stuur ons een bericht op hallo@carlosmomentjes.nl en wij doen onze uiterste best voor je.

De boeken van Jaap Bressers zijn allemaal speciaal voor de ontvanger van de handtekening voorzien. De andere boeken in de winkel worden zonder handtekening verzonden. 

Dit verschilt per product en wordt zichtbaar in het winkelmandje. We rekenen natuurlijk enkel de verzendkosten zoals PostNL die ook bij ons in rekening brengt.

De verzendkosten voor de meest gebruikelijke producten zijn: 

  • € 1,95 voor setjes wenskaarten en stickers
  • € 4,15 voor diverse boeken, T-shirts en combipakket bestsellers
  • € 6,95 voor Carlosmomentjes bekers, cadeaupakketten en truien
  • € 7,25 voor Carlosmomentjes champagne

We hopen natuurlijk dat jij een grote glimlach krijgt van jouw bestelling bij ons en blij bent met het product. Mocht dit onverhoopt anders zijn dan is het natuurlijk mogelijk (een deel van) jouw bestelling te retourneren of te ruilen. Stuur ons hiervoor even een berichtje via hallo@carlosmomentjes.nl, dan laten we je weten hoe we dit het best kunnen regelen samen.

Cadeaubonnen

Wat leuk dat je een cadeaubon gekregen hebt! Deze kun je eenvoudig gebruiken tijdens op het moment dat je gaat afrekenen. op de pagina waar je je gegevens moet invullen stat bovenaan de tekst ‘Heb je een cadeaubon? Klik hier om je code in te vullen’. Wanneer je daar je gekregen code invult wordt dit automatisch verrekent met het totaalbedrag.

 

LET OP: Cadeaubonnen zijn alleen geldig op producten van de Carlosmomentjes en Jaap Bressers. Producten van collega’s (zoals een aantal boeken) vallen hier niet onder.

Wat leuk dat je iemand anders wilt verrassen met een cadeaubon! De gemakkelijkste manier hiervoor is om ons hiervoor een berichtje te sturen op hallo@carlosmomentjes.nl. Wij zorgen dan dat de kortingscodes naar je toe komen.

LET OP: Cadeaubonnen zijn alleen geldig op producten van de Carlosmomentjes en Jaap Bressers. Producten van collega’s (zoals een aantal boeken) vallen hier niet onder.

Zakelijk

Natuurlijk kan dat, na je bestelling ontvang je die automatisch in je mailbox. 

Graag zelfs! En soms is er dan zelfs een extra korting mogelijk. Mochten we je nog kunnen helpen door het leuk in te pakken of te laten bezorgen op verschillende adressen dan denken wij graag mee. Stuur ons even een berichtje op hallo@carlosmomentjes.nl, om de mogelijkheden te bespreken.

Ja natuurlijk, voor bedrijven is het mogelijk op rekening te bestellen. Mail ons even op hallo@carlosmomentjes.nl wat je graag zou willen bestellen, dan versturen we de factuur na. Mocht er een bepaald inkoopnummer op de factuur mogen komen te staan regelen we dat ook meteen graag voor je. 

Carlosmomentjes

Carlosmomentjes zijn vernoemd naar broeder Carlos, de Portugese broeder die Jaap na zijn duikongeluk met een klein gebaar weer de kracht gaf om door te gaan.

Wat doet stichting Carlosmomentjes?
Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels hebben we met onze positieve verhalen en acties al meer dan zes miljoen mensen bereikt.

De Stichting werkt geheel met vrijwilligers en heeft ook een vrijwillig bestuur. Hierdoor gaan alle donaties/ opbrengsten volledig naar de Stichting en deze worden gebruikt om het Carlosmomentje, de kracht van het kleine, weer verder te verspreiden. Bijvoorbeeld door Gelukslessen, het Carlosmomentjeshuis en de Geluksapp. Meer weten? Tof! Kijk op https://carlosmomentjes.nl/stichting/

Zeker! We kunnen alle hulp goed gebruiken en horen het dan ook graag als jij ook zo blij wordt van het Carlosmomentje en wilt helpen deze weer verder te verspreiden. Kijk hiervoor op https://carlosmomentjes.nl/ikwilhelpen/

Andere goeden doelen in de webshop

Heb jij een mooi idee, product of dienst voor in onze winkel en vind je het leuk daarmee meteen ook een mooie stichting te steunen. Stuur ons een berichtje op hallo@carlosmomentjes.nl. We horen graag van je! 😀

Mijn vraag staat er niet bij

Je mag het natuurlijk proberen via postduif of rooksignalen, maar je kunt ons het best bereiken via hallo@carlosmomentjes.nl.
Heb je een spoedvraag? We helpen je graag! Bel of WhatsApp ons even via 06-57464221.

7 ULTIEME TIPS VOOR MEER CARLOSMOMENTJES?

Gun jezelf (en je collega’s) meer Carlosmomentjes met deze simpele tips.