Vrienden van Carlos

Voor organisaties, ondernemers en mooie mensen die het Carlosmomentje een warm hart toedragen, maar iets minder financiële ruimte hebben is er de speciale ‘Vrienden van Carlos’. Je wordt dan vriend van een groep vooruitstrevende organisaties die het Carlosmomentje een warm hart toedragen. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Carlosmomentjes, waar we samen werken aan de droom ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’.

Een kleine greep uit de doelen die Stichting Carlosmomentjes al heeft bereikt:

  • Het gratis Carlosmomentjes lespakket, waarmee kinderen ervaren dat zij ertoe doen en de grote kracht van kleine gebaren zelf ervaren. Er zijn al meer dan 1.500 scholen, scoutings en sportclubs aangehaakt.
  • Het succesvolle inspiratieplatform www.carlosmomentjes.nl waarop mensen mooie voorbeelden van Carlosmomentjes kunnen vinden en delen. Zo laten we mooie momenten groeien.
  • Het Carlosmomentjeshuis, waar iemand die het om wat voor reden dan ook echt goed kan gebruiken, er even een weekendje op onze kosten tussenuit kan. Want iedereen krijgt te maken met uitdagingen, dan is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

Wat houdt het lidmaatschap van de Vrienden van Carlos in?

Vrienden ben je niet voor even

Concreet betekent dit dat je jaarlijks €250,- (excl. btw) doneert (die voor organisaties ook nog eens aftrekbaar is voor de Belastingdienst), waarmee wij samen de olievlek van Carlosmomenten uitbreiden. Net zolang totdat iedereen ter wereld een Carlosmomentje heeft ervaren. Het lidmaatschap is te allen tijde vrij opzegbaar.

Natuurlijk houden wij je ook op de hoogte van al het moois dat we doen, zodat je heerlijk kan meegenieten van al het moois er met jouw bijdrage gebeurd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zelf bellen mag natuurlijk ook (06-25398272). Ben je al overtuigd? Schrijf je meteen in via dit aanmeldingsformulier.

Hét nieuwe positieve social media platform!

7 ULTIEME TIPS VOOR MEER CARLOSMOMENTJES?

Gun jezelf (en je collega’s) meer Carlosmomentjes met deze simpele tips.