De Carlosmomentjes Stichting heeft één simpel doel: iedereen ter wereld een Carlosmomentje.

Onze basisgedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Zo wordt het ‘Carlosmomentje’ niet alleen een nieuw woord in de Dikke van Dale, maar ook echt een begrip.

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier bijdragen, bijvoorbeeld al door inspirerende Carlosmomentjes in te sturen op ons platform. Daarnaast help je juist ook jezelf door de mooie momenten te delen via social media, thuis aan de keukentafel en op andere plekken waar je vaak komt..

 

Een aantal voorbeelden

Lespakket

We hebben een bijzonder lespakket voor het basis- en middelbaar onderwijs ontwikkeld. In een uurtje les ervaren kinderen dat kleine dingen ertoe doen en het niet altijd groots hoeft te zijn. De lespakketten zijn gratis en beschikbaar in meerdere talen. Er zijn inmiddels al meer dan 1300 scholen, sportclubs en scoutings aangehaakt!

Bloemen

Een paar keer per jaar geven we zomaar een bos bloemen weg aan iemand die we niet kennen, maar die het wel verdiend.

Social Media Platform

Dit platform met alleen positieve berichten maakt jouw dag mooier. We willen allemaal wel wat moois doen, maar weten vaak niet wat. Of we doen al waardevolle dingen, maar staan er niet bij stil. Door bijzondere momenten te delen van hoe je simpel het verschil voor elkaar kunt maken, maken we de wereld een klein beetje mooier. Geluk groeit als je het deelt.

App

De app biedt een simpele toegang tot ons inspiratieplatform. Hierdoor wordt het lezen en delen van  mooie momentjes nog makkelijker én leuker. Download de app gratis via: 
Google Play of in de App-store.

Carlosmomentjeshuis

Regelmatig geven wij vakanties weg in het Carlosmomentjeshuis. Een huis, waar iemand die het om wat voor reden dan ook echt goed kan gebruiken, er even een weekendje op onze kosten tussenuit kan. Want iedereen krijgt te maken met uitdagingen, dan is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

Club van 1000

Voor organisaties die het Carlosmomentje een warm hart toedragen hebben wij een speciale club van 1000 opgericht.

Vrijwilligers

We werken in de stichting bijna alleen maar met vrijwilligers (inclusief het bestuur). Zo zijn we er zeker van dat alle opbrengsten ook echt effectief ingezet worden ten behoeve van de droom ‘Iedereen een Carlosmomentje’. Wil jij ook meehelpen met jouw talent of mooie idee? Stuur ons een mailtje.