Stichting Carlosmomentjes

KLEIN GEBAAR, GROOT GELUK

Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels hebben we met onze positieve verhalen en acties al meer dan zeven miljoen mensen bereikt.

Onze basisgedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Want we willen allemaal wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Stichting Carlosmomentjes laat zien hoe belangrijk kleine gebaren zijn en hoe ook jij met een glimlach iets moois kan doen. Samen maken we het verschil!

Een aantal voorbeelden

HART VOOR DE ZORG AWARD

Je kent er vast wel een. Die ene verpleegkundige, arts, verzorgende, apotheker, fysiotherapeut of andere zorgtopper. Die onvermoeibare kracht die altijd voor iedereen klaarstaat én dat ook nog met een glimlach doet. Speciaal voor diegene reiken wij elk jaar de Hart voor de zorg Award uit.

Zij ontvangen naast de eeuwige roem, een ingelijste award voor aan de muur en een mooie cadeaubon voor inspiratie voor nog meer mooie momenten.

BLOEMEN VOOR VRIJWILLIGERS

Er zijn zo ontzettend veel mantelzorgers, vrijwilligers, fijne tante's, behulpzame vrienden of buurvrouwen die altijd voor een ander klaar staan. Een paar keer per jaar verrassen wij een aantal van deze onvermoeibare Carlossen met een mooie bos bloemen.

Het is voor hen misschien normaal om de ander te helpen, wij vinden het belangrijk ze even in het zonnetje te zetten.

Wij kunnen dit niet alleen!

Help jij ook mee?

We werken in de stichting bijna alleen maar met vrijwilligers (inclusief het bestuur). Zo zijn we er zeker van dat alle opbrengsten ook echt effectief ingezet worden ten behoeve van onze droom ‘Iedereen een Carlosmomentje’.