Ik wil helpen

IMPACT

Wij bereiken met onze positieve verhalen en acties jaarlijks meer dan een miljoen mensen. Daar zijn we ongelofelijk trots op!

Dit doen we bijvoorbeeld door:

Lespakket

Ons gratis lespakket, waar inmiddels al meer dan 1500 scholen, scoutings en sportclubs bij zijn aangehaakt.

Bloemen

We zetten regelmatig vrijwilligers, mantelzorgers en andere Carlossen in het zonnetje met een onverwacht bosje bloemen. Jij kan jouw Carlos via onze social media nomineren.

Carlosmomentjeshuis

Elke maand geven we iemand, die het echt even kan gebruiken, een heerlijk weekend weg in ons Carlosmomentjeshuis. Ook al is het je eigen uitdaging, soms is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

We kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken

Word jij blij van het Carlosmomentje? Onze webshop staat vol gave Carlosmomentjes-cadeaus.

Leuk voor jezelf en om een ander cadeau te doen! Als je dat wilt, dan pakken wij het ook nog eens graag voor je in. 😀

Wil jij ons financieel helpen? Wij zijn enorm blij met alle hulp die er geboden wordt, elke euro helpt ons verder met het bereiken van ons doel ‘Iedereen ter wereld een Carlosmomentje’.

Samen maken we het verschil!

Bij het inspiratie netwerk sla je twee vliegen in één klap! Je versterkt je netwerk met inspirerende mensen en organisaties en je steunt meteen ook een heel goed doel, namelijk Stichting Carlosmomentjes.

Leuk, waardevol en inspirerend!

Vrijwilligers

We werken in de stichting vrijwel alleen maar met vrijwilligers (inclusief het bestuur). Zo zijn we er zeker van dat alle opbrengsten ook echt effectief ingezet worden ten behoeve van onze droom ‘Iedereen een Carlosmomentje’. Wil jij ook meehelpen met jouw talent of mooie idee?

Mail ons op info@carlosmomentjes.nl! We kijken ernaar uit!

Ps. Wat je ook doet of kiest. Wij zijn sowieso blij dat je er bent!