Ik wil helpen

Wij bereiken met onze positieve verhalen en acties jaarlijks meer dan een miljoen mensen. Daar zijn we ongelofelijk trots op!

Dit doen we bijvoorbeeld door:

Lespakket

Ons gratis lespakket, waar inmiddels al meer dan 1500 scholen, scoutings en sportclubs bij zijn aangehaakt.

Bloemen

We zetten regelmatig vrijwilligers, mantelzorgers en andere Carlossen in het zonnetje met een onverwacht bosje bloemen. Jij kan jouw Carlos via onze social media nomineren.

Carlosmomentjeshuis

Elke maand geven we iemand, die het echt even kan gebruiken, een heerlijk weekend weg in ons Carlosmomentjeshuis. Ook al is het je eigen uitdaging, soms is het fijn om te merken dat je er niet alleen voor staat.

We kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken

Fans

Word jij blij van het Carlosmomentje? Onze webshop staat vol gave Carlosmomentjes cadeautjes. Als je dat leuk vindt kun je hier ook een eenmalige donatie doen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Vrienden van Carlos

Voor organisaties, ondernemers en mooie mensen die het Carlosmomentje een blijvend warm hart toedragen en financiëel willen bijdragen is er de speciale ‘Vrienden van Carlos’. Concreet betekent dit dat zij jaarlijks €250,- (excl btw) doneren.

Club van 1000

Voor organisaties, ondernemers en mooie mensen die het Carlosmomentje een HEEL warm hart toedragen hebben we de exclusieve club van 1000. Concreet betekent dit dat zij jaarlijks €1000,- (excl. btw) doneren. Hiervoor krijgen ze ook mooie dingen terug.

Vrijwilligers

We werken in de stichting bijna alleen maar met vrijwilligers (inclusief het bestuur). Zo zijn we er zeker van dat alle opbrengsten ook echt effectief ingezet worden ten behoeve van de droom ‘Iedereen een Carlosmomentje’. Wil jij ook meehelpen met jouw talent of mooie idee?

Mail ons op info@carlosmomentjes.nl! We kijken ernaar uit!

Ps. Wat je ook doet of kiest. Wij zijn sowieso blij dat je er bent!

Hét nieuwe positieve social media platform!