Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen.
Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons via info@carlosmomentjes.nl en we nemen z.s.m. contact met je op!
Over de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge
Met de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge ontvang dertig dagen lang ’s morgens vroeg een korte inspiratiemail van Jaap Bressers in je mailbox met de uitdaging om zelf op zoek te gaan naar Carlosmomentjes. Kleine momenten van aandacht die van grote waarde zijn. Voor jezelf en voor anderen. En die het leven net dát beetje leuker maken.
De 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge geeft je niet alleen 30 dagen inspiratie, meer focus op het positieve en uiteindelijk een prachtige verzameling inspirerende Carlosmomentjes, je hebt ook het begin gemaakt van een ‘olifantenpaadje’ in je hersenen. Het is bewezen dat als je iets 30 dagen lang doen, het vanzelf een gewoonte wordt. En wat is er nu mooier dan de gewoonte je focus te hebben op het positieve?! 😀
Met de Challenge begin je ontspannen aan de dag met een vrolijk bericht. En dat levert voor de rest van de dag meer focus op alle positieve dingen. Doe je de Challenge samen, dan leer je ondertussen je collega’s, vrienden of familieleden ook nog eens op een heel andere manier kennen.
We hebben gekozen voor zo min mogelijk barrières, onze droom is immers om iedereen kennis te laten maken met de Carlosmomentjes.
Het is vooral belangrijk dat de challenge voor jou van waarde is en we geloven zo in het product dat we je de mogelijkheid geven zelf te bepalen wat de challenge voor jou waard is geweest en dus wat je hiervoor betaalt.
Oorspronkelijk hadden we voor de individuele challenge de kostprijs aangehouden van €22,95 per persoon, maar voel je vrij hier van af te wijken.
Alle opbrengsten van de 30 Dagen Challenge gaan, net als donaties, rechtstreeks naar de stichting.
Het bestuur ontvangt geen salaris of winstuitkering en kan ook niet worden ingehuurd door de stichting, zodat al het geld altijd ten bate komt van het verder verspreiden van de Carlosmomentjes.
Tuurlijk wel, iedereen heeft Carlosmomentjes 🙂  Het hoeft niet groot te zijn, sterker nog: vaak vinden we het zelf te klein/ niet waardevol genoeg, maar het zijn juist de kleine dingen die het verschil maken! Het gaat erom welke kleine dingen op een dag jou een glimlach bezorgen 🙂
Gaaf dat je de challenge cadeau wilt doen, dat kan zeker! Vul gewoon de voornaam en het e-mailadres van hem/ haar in. Je donatie mag je overmaken naar IBAN rekeningnummer NL26 RABO 0326 6681 36 ten name van Stichting Carlosmomentjes.
En stel de ander natuurlijk wel even op de hoogte van dit leuke cadeautje! 🙂
Op de eerste plaats vul je de momentjes in voor jezelf. Onderzoek heeft aangetoond dat het dan beter beklijft, het momentje wordt nog echter voor je. Op deze wijze kun je de momentjes ook gratis herbeleven. Er nogmaals van genieten dus. 🙂
Natuurlijk waarderen we de momentjes ontzettend en gaan we er respectvol mee om. Er is bij elk momentje de optie aan te vinken ‘dit momentje hou ik liever privé’. Wij lezen dan niet mee en deze berichtjes blijven alleen voor jou beschikbaar. De overige momenten kunnen wel gedeeld worden. Dit is dan altijd alleen onder vermelding van je voornaam, maar verder anoniem. Mooie momenten verdienen een podium en het mooie bij-effect is dat je hiermee ook anderen kan inspireren.
Over de Carlosmomentjes Stichting
De Carlosmomentjes Stichting heeft als doel jou verder te helpen met jouw Carlosmomentjes en het gedachtegoed bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Wanneer jij vanuit jouw eigen passie het verschil maakt, dan doe je wat je zelf het liefste doet en maak je daar tegelijk een ander blij mee.
De Carlosmomentjes Stichting is een los platform, waarbij iedereen kan aansluiten door iets te doen wat voor jou zelf klein is, maar dat wel een groot effect heeft. Daarmee wordt ‘Carlosmomentje’ niet alleen een nieuw woord, maar een echt begrip (inclusief een vermelding in de Dikke van Dale). Het einddoel is iedereen ter wereld een Carlosmomentje te laten ervaren.
Alle opbrengsten en financiële donaties gaan rechtstreeks naar de stichting.
Het bestuur ontvangt geen salaris of winstuitkering en kan ook niet worden ingehuurd door de stichting, zodat al het geld altijd ten bate komt van het verder verspreiden van de Carlosmomentjes.
Financiële donaties zijn welkom op NL26 RABO 0326 6681 36 ten name van Stichting Carlosmomentjes. Donaties komen 100% ten bate van de verdere verspreiding van het Carlosmomentje.
Gaaf dat je ons wilt helpen het Carlosmomentje verder te verspreiden! Er zijn zoveel manieren om de Carlosmomentjes uit te dragen. Hoe kun jij met jouw netwerk en unieke talenten de Carlosmomentjes verder verspreiden, zodat jij daar ook blij van wordt? Zo is er iemand met een transportbedrijf die achterop zijn vrachtwagens reclame maakt voor de Carlosmomentjes. En een leerling van de middelbare school hield een presentatie over de Carlosmomentjes via een boekverslag.
De mogelijkheden zijn eindeloos, kijk maar eens op deze pagina! 🙂
Technische vragen
Je gebruikersnaam is altijd je e-mailadres 🙂 Daarmee moet het dus lukken!
Geen punt! Klik rechtsonder in het inlogvenster op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt binnen enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen.
De kracht van de challenge zit vooral in de dagelijkse bewustwording, daarom adviseren wij elke dag de challenge te bekijken, maar natuurlijk lukt dat niet altijd. Via de gele knop in challenge kan je naar de vorige dag. Bekijk ook jouw overzicht, onder “Menu” -> “Mijn Carlosmomentjes”, kan je de dag(en) openen die je eventueel gemist hebt. Hier kan je dan alsnog de challenge van die dag bekijken en jouw momentje invullen.
Waarschijnlijk open je een eerdere dag, die je wellicht nog niet hebt kunnen invullen. De link in de mail stuurt je echter naar de dag waarop je volgens het systeem nu zou moeten zijn.
Via het overzicht “Mijn Carlosmomentjes”, kan je de dag(en) openen die je eventueel gemist hebt. Hier kan je dan alsnog de challenge van die dag bekijken en jouw momentje invullen.
Heel fijn als je ons dit laat weten, we houden de site nauwlettend in de gaten, maar natuurlijk zien wij niet altijd alles. Gaat er technisch iets niet helemaal goed of heb je een technische vraag? Mail dan naar Bram, via bram@carlosmomentjes.nl.
Heb je ook al in je spam-, of reclamemap gekeken? Soms worden mailtjes daar afgeleverd in plaats van in de inbox. Dit kun je oplossen door info@carlosmomentjes.nl toe te voegen aan je adresboek.
Mocht dit het probleem niet oplossen, of de mailtjes bevinden zich ook niet in een andere map, stuur ons dan even een berichtje via datzelfde e-mailadres en we lossen het z.s.m. voor je op!

Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen? Stuur ons een berichtje.

Sending

Kleine dingen maken het verschil! ©2018 Carlosmomentjes door Jaap Bressers

Heb je vragen of een bijzonder verzoek? Stuur een mailtje naar info@carlosmomentjes.nl. Wij helpen je graag. Sluiten

Voer jouw inloggegevens in

Wachtwoord vergeten?