Meer Carlosmomentjes voor jou

De Carlosmomentjes Stichting heeft als doel jou verder te helpen met jouw Carlosmomentjes en het gedachtegoed bij een zo breed mogelijk publiek bekend te maken. Wanneer jij vanuit jouw eigen passie het verschil maakt, dan doe je wat je zelf het liefste doet en maak je daar tegelijk een ander blij mee.
De Carlosmomentjes Stichting is een los platform, waarbij iedereen kan aansluiten door iets te doen wat voor jou zelf klein is, maar dat wel een groot effect heeft. Daarmee wordt ‘Carlosmomentje’ niet alleen een nieuw woord, maar een echt begrip. Het einddoel is iedereen ter wereld een Carlosmomentje te laten ervaren.
We zijn nu druk bezig met het bouwen van een groot Carlosmomentjes inspiratie-platform en daarbij kunnen we jouw financiële steun goed gebruiken:

Bedrag € -

Help mee!

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier bijdragen, bijvoorbeeld met een creatieve bijdrage vanuit het eigen netwerk. Zo is er iemand met een transportbedrijf die achterop zijn vrachtwagens reclame maakt voor de Carlosmomentjes. En een leerling van de middelbare school hield een presentatie over de Carlosmomentjes via een boekverslag. Maar ook met giften is de Stichting natuurlijk heel blij, donaties zijn welkom op NL26 RABO 0326 6681 36 ten name van Stichting Carlosmomentjes. We gaan zorgvuldig met giften en donaties om, het bestuur wordt bijvoorbeeld op geen enkele manier betaald voor werkzaamheden voor de stichting. En elke euro wordt besteedt aan het realiseren of verspreiden van Carlosmomentjes. Wil je meehelpen de Carlosmomentjes te verspreiden? Stel jezelf dan de vraag:

‘Hoe kan ik met mijn netwerk en unieke talenten de Carlosmomentjes verder verspreiden, zodat ik daar ook zelf blij van word?’

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Er zijn zoveel manieren om de Carlosmomentjes uit te dragen. Hoe kun jij met jouw netwerk en unieke talenten de Carlosmomentjes verder verspreiden, zodat jij daar ook blij van wordt? Bijvoorbeeld:
  • Ben jij actief bij de plaatselijke voetbalvereniging en is er nog een reclamebord vrij langs het veld, waar het logo van de Stichting op mag?
  • Een mooie Carlosmomentjes sticker onder jouw kentekenplaat?
  • Heb je een stuk land langs de weg waar een plekje is voor een positief reclamebord?
  • Doe je mee aan een evenement waar het gedachtegoed van de Carlosmomentjes goed past? Draag het uit!
  • Wil je zelf een Carlosmomentjesavond organiseren waar anderen over hun momenten vertellen en je elkaar zo inspireert samen het verschil te maken?
  • Ben je een fervent social media gebruiker en kun je de hashtag #Carlosmomentjes vaker integreren?
Heb je een goed idee en/of kan je daar nog wat hulp bij gebruiken? Onze community manager Loes helpt je graag verder!

Donaties

Donaties gaan rechtstreeks naar de stichting. Anders dan bij een regulier goed doel wordt hiermee niet eenmalig iets positiefs gedaan, maar draag je bij aan een kettingreactie waarbij mensen voelen dat ze belangrijk en van betekenis zijn. Denk hierbij aan de 30 Dagen Carlosmomentjes Challenge, maar dit kan ook gaan om bijvoorbeeld filmpjes, blogs, lesmateriaal voor op scholen of in de zorg. We willen later ook nog een specifieke Challenge ontwikkelen voor middelbare scholieren. Deze Challenge en lespakket bieden we dan gratis aan aan scholen. Zo kunnen we de Carlosmomentjes ook laten groeien bij onze kinderen. Minder druk zijn en meer met aandacht leven. Jong geleerd, oud gedaan.
Op dit moment zijn we bezig om geld in te zamelen om een groot Carlosmomentjes inspiratie-platform op te zetten. Er zijn wereldwijd zo veel mooie voorbeelden van de ‘kracht van het kleine’, dat verdient een platform, vinden wij. Nu is het bouwen en onderhouden van zo’n platform niet goedkoop en kunnen we jouw bijdrage goed gebruiken. Als jij ook mee wilt helpen om op deze manier de wereld mooier te maken dan kun je hieronder jouw donatie doen. Super bedankt alvast!

Wederkerigheid

Met minimale inspanningen (één Carlosmomentje per persoon) kun je een enorm gezamenlijk potentieel benutten. Individuele Carlosmomentjes zijn al heel waardevol, maar als we onze krachten bundelen gaat het zoveel sneller en mooier. En je geniet meteen van het wederkerige effect: ontvanger en gever krijgen er een glimlach van. Zonder moeite, vanuit je eigen passie, maak je zo de wereld net iets mooier. Elke keer opnieuw.

Neem contact op met onze community manager

Om onze droom, iedereen ter wereld kennis laten maken met de Carlosmomentjes, te verwezenlijken kunnen we alle hulp gebruiken. Heb jij een goed idee, een bepaalde passie of talent waarmee je kan en wil bijdragen? Neem dan contact op met onze community manager Loes! 🙂
loes@carlosmomentjes.nl | 06-23247803

Financieel bijdragen

Ja, ik draag graag financieel bij om de wereld net een klein beter mooier te maken via de Carlosmomentjes:

Bedrag € -

KvK: 70295859 | RSIN: 858242746

Beleidsplan - Stichting Carlosmomentjes (pdf)

Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen? Stuur ons een berichtje.

Sending

Kleine dingen maken het verschil! ©2018 Carlosmomentjes door Jaap Bressers

Heb je vragen of een bijzonder verzoek? Stuur een mailtje naar info@carlosmomentjes.nl. Wij helpen je graag. Sluiten

Voer jouw inloggegevens in

Wachtwoord vergeten?