Dit Carlosmoment werd gedeeld via de Carlosmomentjes Facebookgroep:

Vanmiddag totaal onverwacht en verrast een prachtig groot boeket bloemen gekregen als dank dat ik een net alleenstaand geworden moeder van een dochtertje en een dochtertje onderweg geholpen heb door 4 grote volle vrachtdozen en 2 volle bigshoppers babykleertjes én een stapel jassen voor een heel jaar te doneren.
Zo kan de moeder zorgeloos genieten van haar zwangerschap en de kleine straks onbezorgd bedolven onder de kleertjes geboren worden ik weet wat het is als je er alleen voor staat en ben alle mensen zeer dankbaar die mij toen en nu nog hebben geholpen. Daarom zag ik dat het mijn tijd was om iets terug te doen. Ik weet diep van binnen dat het heel goed terecht komt. (Uiteraard heb ik een deel kleertjes ed. zelf gehouden vanwege de herinneringen van mijn kindjes toen zij nog babytjes waren en dat wil ik ze later meegeven als ze groot zijn) Maar de rest heb ik in vol vertrouwen geschonken.

Ik hoefde er niets voor, echt niets alleen maar een gelukkig gezinnetje die zonder zorgen de zwangerschap en de periode na de bevalling doorkomt.
Toch nog een goede daad verricht voor de feestdagen het zijn de kleine dingen die het doen en voor de ander een enorm verschil kunnen maken.

0
2
0
2

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!