Het Inspiratie Netwerk

Gun jezelf de kracht van het inspiratie netwerk

Bij het inspiratie netwerk sla je twee vliegen in één klap! Je versterkt je netwerk met inspirerende mensen en organisaties en je steunt met je lidmaatschap meteen ook een heel goed doel, namelijk Stichting Carlosmomentjes. Deze stichting zet zich in door met kleine gebaren het verschil te maken. 

Leren en inspireren

Positieve kruisbestuiving

Als je als organisatie en mens op een betekenisvolle manier wilt groeien, dan is inspiratie van buitenaf enorm waardevol. Je hoeft dan namelijk niet continu zelf het wiel uit te vinden. Hoeveel fijner is het om simpel en leuk van elkaar te leren? Een positieve kruisbestuiving en leren van best practices. Maar waar vind je die?

Spreker en oprichter Jaap Bressers komt in zijn vak zoveel fijne organisaties en klanten tegen die elkaar zouden kunnen versterken. Organisaties die je elkaar gunt. De grote bekende koplopers uit de markt, maar ook de bijzondere, verscholen parels: familiebedrijven, passievolle ondernemers en mensen binnen organisaties die het net even anders durven te doen.

Sociaal verantwoord en betekenisvol

Niet voor salestijgers

Wij zijn geen netwerkclub, geen salestijgers op zoek naar hun volgende prooi. Het gaat om mooie en leuke mensen die hun geld verdienen door iets waardevols te doen voor anderen. Als je op een fijne manier werkt, dan is geld verdienen een logisch gevolg. 

De opbrengsten van het lidmaatschap van het inspiratie netwerk komen geheel ten goede aan Stichting Carlosmomentjes. Zo zijn er bijvoorbeeld gratis gelukslessen voor scholen, een positief social media platform en het Carlosmomentjesbos. Ook is er het Carlosmomentjeshuis, waar mensen die het echt even kunnen gebruiken er op onze kosten een weekend tussenuit kunnen. 

Leuk en inspirerend lidmaatschap

Geen verplichtingen, alleen mogelijkheden

Als je lid wordt van ons inspiratie netwerk dan hoef je niets, maar het mag wel. Je lidmaatschap moet vooral leuk en inspirerend zijn. Passend bij jou en jouw agenda.

We komen bijvoorbeeld een à twee keer per jaar samen. We nemen dan of een kijkje in de keuken bij een bijzondere organisatie: Wat doen zij? Hoe doen zij dat en wat kan jij daarvan meenemen? Of organiseren een andere gezellige avond met een inspirerend programma.

Daarbij krijgen leden:

    • Een welkomstpakket vol inspiratie
    • Een gesigneerd eerste editie van nieuw verschenen boeken van inspirator Jaap Bressers
    • Wekelijks een bijzonder moment in je mailbox
    • Een vermelding met logo op de website


Ook zijn we bezig met een handige app om elkaar ook buiten deze fysieke inspiratie momenten te vinden.

Organisaties die al lid zijn:

Investering

Brons: € 1000,- excl btw
Zilver: € 3000,- excl btw
Goud: eigen invulling (vanaf € 5000,- excl btw)

Natuurlijk krijg je een nette btw factuur voor in de boekhouding zodat je de kosten kan aftrekken. Ons lidmaatschap is jaarlijks, je zit overigens nergens aan vast, mogelijk opzeggen werkt heel makkelijk. Een mailtje, appje, postduif of ander seintje is voldoende. Het komt alleen heel weinig voor. 😉

Kies vooral wat bij je past en wat jij met een glimlach kan bijdragen.

WORD OOK LID!

Met je lidmaatschap van het inspiratie netwerk gun je jezelf waardevolle inspiratie en steun je ook nog eens een bijzonder doel. Mooier wordt het niet!

Wil jij ook lid worden of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!