Meer Carlosmomentjes in de wereld

De Carlosmomentjes Stichting heeft één simpel doel: iedereen ter wereld een Carlosmomentje.
Onze basis gedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Zo wordt het ‘Carlosmomentje’ niet alleen een nieuw woord in de Dikke van Dale, maar ook echt een begrip.

Wij kunnen dit ambitieuze doel alleen bereiken als we dit samen doen. Help jij ook mee?

Help mee!

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier bijdragen, bijvoorbeeld door inspirerende Carlosmomentjes te verzamelen en in te sturen op ons platform. Daarnaast help je ons heel erg door de momenten te delen via social media, thuis aan de keukentafel en op verjaardagen. Hoe meer mensen weten dat belangrijk zijn voor iemand anders eigenlijk heel simpel en leuk is, des te beter!

Wil je nog meer doen? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun tijd en talent in willen zetten voor de Carlosmomentjes:

Leraren die aan hun klas vertellen over de Carlosmomentjes.
Social media enthousiastelingen die ons kunnen helpen met het verspreiden van deze mooie momenten.
Grafisch ontwerpers die de site en momenten naar een nog hoger plan willen tillen.
Enthousiaste duizendpoten die mee helpen met het beheren, plaatsen en verspreiden van de Carlosmomentjes op ons platform en daarbuiten.
Marketing-tijgers die kunnen helpen de Stichting en het platform nog meer onder de aandacht te brengen
Jouw eigen creatieve idee! Zo is er iemand met een transportbedrijf die achterop zijn vrachtwagens reclame maakt voor de Carlosmomentjes. En loopt iemand jaarlijks de vierdaagse met een mooi Carlosmomentjes t-shirt.

Wat zou jij willen doen? Of wie ken jij die het Carlosmomentje verder kan brengen?

Giften

Voor sommige mensen is het makkelijker om in plaats van tijd, financieel bij te dragen. Ben jij zo’n persoon? We zijn ook erg blij met jouw bijdrage! Hoe klein of groot ook. We zullen jouw donatie inzetten om dit platform te onderhouden en verder uit te bouwen. Jouw bijdrage zorgt bijvoorbeeld ook voor gratis lesprogramma’s over de Carlosmomentjes op basis- en middelbare scholen. Jouw donatie is welkom op NL26 RABO 0326 6681 36 ten name van Stichting Carlosmomentjes. Of nog makkelijker via onderstaande donatiebox:

Bedrag € -

En wat je ook doet of wat er ook bij jou past. Wij zijn dankbaar dat je er bent!


KvK: 70295859 | RSIN: 858242746